Цветна Порака

ЗА НАС

Цветна Порака претставува концепт идеја за посебно цветно уживање.

Негувајќи ја поврзаноста со природата и уживајќи во секој момент, креираме производи од природно цвеќе со употреба на одржливи материјали кои може повторно да се употребат и рециклираат.

Цветна Порака

ЗА НАС

Цветна Порака претставува концепт идеја за посебно цветно уживање.

Негувајќи ја поврзаноста со природата и уживајќи во секој момент, креираме производи од природно цвеќе со употреба на одржливи материјали кои може повторно да се употребат и рециклираат.

Мисија и визија

Развивајќи ја креативноста и истовремено користејќи природни и одржливи материјали, сакаме да пренесеме порака која среќа носи. 

Да споделуваме, заедно да се радуваме и да ги негуваме даровите од природата. 
 
Во креирањето на среќата да се грижиме за животната средина. Нашите производи се изработени од природни и одржливи материјали овозможувајќи секој од нас да има придонес во процесот на селекција и заштита на природата.
za-nas2

Мисија и визија

za-nas2

Развивајќи ја креативноста и истовремено користејќи природни и одржливи материјали, сакаме да пренесеме порака која среќа носи. 

Да споделуваме, заедно да се радуваме и да ги негуваме даровите од природата. 
 
Во креирањето на среќата да се грижиме за животната средина. Нашите производи се изработени од природни и одржливи материјали овозможувајќи секој од нас да има придонес во процесот на селекција и заштита на природата.

Нарачки и достава

Нарачките се прават на нашата официјална веб страна.

Вашата нарачка може да ја направите во секој момент, а испораката се спроведува од вторник до сабота.
Предвидено време за испорака е 48 часа од моментот на потврда на нарачката, со отстапки во случај на празници и неработни денови.
Производите ќе Ви бидат доставени на адресата за испорака која задолжително треба да ја внесете при креирање на нарачката.

Можете да ги изненадите и Вашите блиски и да побарате достава на нивна адреса, при тоа наведувајќи ја нивната адреса како адреса за испорака, а ние ќе овозможиме цветната порака да биде вистинско изненадување.

За таа цел, при секоја нарачка во делот за наплата, во коментар наведете го посакуваниот датум на испорака и персонализирана порака доколу сакате да биде вклучена во пакетот.

Нарачки и достава

Нарачките се прават на нашата официјална веб страна.

Вашата нарачка може да ја направите во секој момент, а испораката се спроведува од вторник до сабота.
Предвидено време за испорака е 48 часа од моментот на потврда на нарачката, со отстапки во случај на празници и неработни денови.
Производите ќе Ви бидат доставени на адресата за испорака која задолжително треба да ја внесете при креирање на нарачката.

Можете да ги изненадите и Вашите блиски и да побарате достава на нивна адреса, при тоа наведувајќи ја нивната адреса како адреса за испорака, а ние ќе овозможиме цветната порака да биде вистинско изненадување.

За таа цел, при секоја нарачка во делот за наплата, во коментар наведете го посакуваниот датум на испорака и персонализирана порака доколу сакате да биде вклучена во пакетот.