Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 Кошничка
 
 
 
ГРАДИНА НА ДЛАНКА
 
 
 
 

ГРАДИНА НА ДЛАНКА

 
 

Производот содржи:

Букет со 7 сезонски цветови и декоративно зеленило

Картонска обвивка со 2 рачки

Картичка за персонализирана порака

Картичка за 8-ми Март

*бојата и видот на цвеќето може да се разликуваат од наведената фотографија, во зависност од сезонското цвеќе


 
 
 
 
 
 
 
 
1300Ден