Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 Кошничка
 
 
 
 
 
 
 
 

ПОРАКА ОД ПРИРОДАТА

 

Производот содржи:

Букет со 23 сезонски цветови и декоративно зеленило

Картонско пакување (достапни 2 бои, бела и натур)

Картичка за персонализирана порака

*бојата и видот на цвеќето може да се разликуваат од наведената фотографија, во зависност од сезонското цвеќе


 
 
Боја на писмо:
 
 
 
 
 
2800Ден