Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 Кошничка
 
 
 
 
 
 
 
 

КРЕИРАМЕ НАСМЕВКИ

 

Букет во памучна ткаенина

Пакетот содржи:

Букет со 9 сезонски цветови и декоративно зеленило

Картонска кутија (50x20)

Памучна ткаенина (50x35) за повеќенаменска употреба

Дрвен молив

Картичка за персонализирана порака

Хартиен стикер за персонализирана порака

*бојата и видот на цвеќето може да се разликуваат од наведената фотографија, во зависност од сезонското цвеќе


 
 
Боја на памучна ткаенина:
 
 
 
 
 
1700Ден