Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 Кошничка
 
 
 
 
 
 
 
 

СРЕЌА ВО БОЈА

 

Со хартиена вазна и стаклен сад

Креативниот пакет содржи:

Букет со 5 сезонски цветови и декоративно зеленило

Картонска кутија (30x30)

Хартиена вазна

Стаклен сад

Дрвени боички

Дрвен молив

Картичка за персонализирана порака

Хартиен стикер за персонализирана порака

*бојата и видот на цвеќето може да се разликуваат од наведената фотографија, во зависност од сезонското цвеќе


 
 
 
 
 
 
 
1300Ден