Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 Кошничка
 
 
 
 
 
 
 
 

ПОДАРИ РАДОСТ

 

Подарете со љубов

Производот содржи:

Букет со 3 сезонски цветови и декоративно зеленило

Картонска обвивка со 1 рачка

Картичка за персонализирана порака

*бојата и видот на цвеќето може да се разликуваат од наведената фотографија, во зависност од сезонското цвеќе


 
 
 
 
 
 
 
700Ден